Glede!

Eksamenskarakter: 6..!

Dette var året da jeg skulle prøve å gjennomføre både første og andre året med matte på et år.
Bare tanken skremte meg, for det var jo tross alt jeg som satt der og felte mang en tåre i ren frustrasjon opp gjennom ungdomsskolen, for så å få nok en treer i dette fryktingytende faget. Dette året har vært fullt av angst, men også iherdig innsats og flere helger og kvelder foran matteboka. Og jeg skal ikke engang nevne angsten som vokste i meg da jeg skjønte at jeg kom til å komme opp i eksamen i matte… Jeg var så godt forberedt som jeg kunne være, men angsten gjorde at jeg ikke var sikker på om jeg kom til å klare å møte opp, og langt mindre sitte ut hele eksamen. Jeg klarte begge deler, og nå i kveld fikk jeg karakteren min: 6..!

JEG av alle mennesker fikk faktisk til å få en sekser på matteeksamen. Jeg som satt med frykt i hele kroppen på starten av året, og ikke var sikker på om jeg kom til å klare å fullføre skoleåret. Og nå har jeg både fullført to år med matte på et år, møtt opp til, gjennomført en eksamen og endt opp med toppkarakter..! Etter alt av blod, svette og tårer dette året så kan jeg faktisk både føle og si at nå, nå er jeg veldig stolt og lettet!

Snowflake nails

After seeing so many pretty holidaynails from all the talented nailgirls on Instagram, I just had to try to do some myself. It has been a while since I have done this kind of nailart, so the result looks kind of messy, but not all that bad. I guess I just need to get back in there and do some more detailed painting again.

But either way, here is my attempt at some christmasy snowflake nails:

 

I am in such a holiday-cheerful mood these days. But then again, i have me and my boyfriends advent calendar to look forward to this december, so I guess there is no wonder I am in a good mood. Wouldn`t you want this to look forward to?:

IsaDora Persian Princess swatch

Her kommer en swatch av IsaDora Persian Princess, fra IsaDoras nye høstkolleksjon  «Jewels of the orient»:

Denne så utrolig vakker ut i flasken, men jeg ble om mulig enda mer forelsket da jeg la den på neglene! Den har fin konsistens, dekker på to lag og har en lilla farge med rosa undertone og shimmer i samme farge. Denne lakken kommer jeg nok til å bruke mye både i høst og vinter!

//This is Persian Princess from IsaDora`s new fall collection  «Jewels of the orient». This looked gorgeous in the bottle, but when I put it on my nails i was beyond in love with it! The consistency is great to work with, and it leaves a beautiful purple/pinkish shine, with a deep purple color where the light doesn`t hit the nails. I have used two layers at the picture above, and that is all it takes to get it completely opaque. This is a polish I will definantly be using a lot this fall and winter.

Isa Dora Sultan Palace swatch

Her kommer en swatch av Sultan Palace fra IsaDora sin nye høstkolleksjon «Jewels of the orient»:

Ble veldig positivt overrasket da jeg tok denne på neglene. En dyp oransje lakk, med oransje shimmer i, som er super nå på høsten om du ikke absolutt vil gå for de mer vampete høstfargene. Her måtte jeg bruke 3 lag for å unngå VNL (visible nail line), men det kunne sikkert holdt med to litt tykkere lag om man ikke er så nøye, eller ikke har så lange negler.Konsistensen på denne var, som på alle IsaDora lakker jeg har prøvd, veldig god. Den legger seg veldig jevnt og tørker fort.

//This is IsaDora`s Sultan Palace, from their new fall collection » Jewels of the orient». When i put this on my nails I was plesantly suprised! This is a orange polish, with orange shimmer in it, and it is so perfect for fall! If you dare to wear something else than all the vampy and darker fall colors that is. At this picture I have put on 3 layers of polish to get it completely opaque, but you could probably do with 2 layers if you have shorter nails and a less visible nail line. I loved the consistency of this polish, and the drying time was quite short, leaving you with a even and pretty shiny finish.

H&M Gentle Sky swatch

Så denne lakken på neglelakk.net og fikk så lyst på den, noe kjæresten min tydeligvis hadde fått med seg, fordi jeg fikk denne og alle disse da han kom hjem fra Sverige:

Flere H&M lakker, noen LA Colors minilakker, en LA Colors topcoat, 2 lakker fra IsaDora sin nye høstkolleksjon, et deksel og smykker. Ja, jeg har en herlig kjæreste som forer neglelakkavhengigheten min!:D

Vil komme swatches av flere av disse fremover, men her kommer swatchen av H&M Gentle Sky: 

Denne lakken er en grønnblå lakk, med et noe lysere shimmer i. Den dekker på 2 lag og tørker tålelig fort og jevnt. Må si denne lakken er vel verdt de 19 kronene den kostet.

Tie dye swirls

En negledesign-konkurranse med tema «swirls» på instagram ga meg en idè til å bruke sjansen til å prøve ut tie dye teknikken. For å skape litt spill i effekten så brukte jeg en hvit matt lakk med shimmer i (Depend nr.293) og en mørk og mer opak rødrosa farge (Depend 005). Slik ble da resultatet:

Venstre hånd:

Høyre hånd:

Hendene ble nok litt forskjellige fordi jeg ikke hadde prøvd teknikken før og måtte prøve meg litt frem. Men jeg ble i grunn ganske fornøyd med resultatet, tatt i betraktning at dette var første gangen jeg prøvde meg på dette. Ble en ganske magisk effekt over det hele, eller hva synes dere?

Gold chevron

Høsten begynner nå å komme for alvor, med temperaturernede på nest 0 grader om nettene. Og på et eller annet vis har jeg nesten automatisk strekt meg etter høstlakkene relativt ofte i det siste. Fortsatt i prosessen med å prøve No 7 lakkene mine, var turen kommet til en av mine nye No7 lakker, nemlig blackberry. Her er blackberry swatchet uten noen form for topcoat:


Denne lakken trenger overraskende nok, ettersom den er så mørk, 2-3 lag før den dekker helt. Kosistensen er litt tynn, men fungerer helt greit å jobbe med, og den blir vakker og vampete når man først har fått den opak. Det er et svakt gullskimmer i den som i grunn bare kommer frem om du holder den under kunstig lys, mens den i dagslys blir mer som på bildet over.

Skimmeret i lakken ga meg idèen om å friske den opp litt med et chevron design i gull:Her er det også brukt Seche Vite topcoat, som gir en ekstra glans og i grunnen (sammen med gullakken) fikk frem fargen bedre. Ble det ikke lekkert?
Denne lakken er forresten utgående vare og er på salg i de fleste boots- butikker nå, så om du skal få tak i den bør du nok kjappe deg.

Starry sky

Jeg har siden jul hatt et par No7 lakker liggende mer eller mindre uprøvd, så jeg fant ut at det var på tide å teste litt. Her er No7 Betty blues med OPI Pirouette My Whistle over:

Denne No7 lakken var i grunn en skuffelse. For selv om konsistensen er bra og den dekker på 1-2 lag, så ser den overhodet ikke like bra ut på neglen som i flasken. I flasken ser den nemlig utrolig vakker ut, med små hint av blå shimmer når man har den under lys. På neglen ser den derimot helt svart ut og det blå shimmeret synes ikke overhodet, så da ble det til at jeg «reddet» den med litt glitter. Pirouette my whistle er den fineste/enkleste glitterlakken jeg har og det at den passer til alt av farger gjør at den blir hyppig brukt.
Men selv om jeg synes den pyntet opp Betty Blues, så synes jeg det ble noe endimensjonalt og kjedelig. Løsningen? En blå jelly lakk:


Dette ble virkelig vakkert i virkeligheten! De små glitrene lager dybde og skinner i vakkert sølv/blått når lyset treffer dem. Dette er nok bland mine favoritt-designs jeg har prøvd så langt!

Eat My Fruit nails

«Eat my nails» var temaet, og vel, siden jeg omtrent bare gomler frukt om dagen så var valget av design rimelig enkelt.

Begynner å få litt teken på forskjellig bruk av de tynne penslene og dotting toolsene nå og det er så utrolig mange forskjellige ting jeg vil prøve at jeg ender opp med å bytte neglelakk hver/annenhver dag. Ikke bra for neglene og neglebåndene, men likevel så gøy å holde på med.

Vintage flowers


Ocean Drive fra Isa Dora (den blå/turkise) er så herlig! Dekker på 2 lag og har en så sommerlig og klar farge, uten at den er for knall om man er sær på det. Angrer allerede på at jeg ikke bare kjøpte to da den først var i butikkene, for denne kommer jeg til å lengte etter når den snart er tom. Glansen på top-coaten ødelegger litt for dette designet på bildet, men i virkeligheten var det slett ikke så ille. Og et lag med seche vite er et must, spesielt på designs med flere lag.
Dette bildet ble vel tatt for rundt 3 uker siden, og det er gøy å se hvor mye jeg allerede har lært siden da, når det kommer til å holde neglelakken unna neglebåndene. Og for den del hvor mye bedre neglene ser ut også etter en cleanup av kantene og huden rundt neglen. Kommer nok til å poste noen nyere bilder i løpet av de kommende dagene. Hekta much?