Minnie me

Så en negledesign-konkurranse på instagram, med tema «Disney» for litt siden, så da måtte jeg jo bare prøve meg. Det ble til disse Minnie-inspirerte neglene:

Selv om disse i grunn ikke ser så fryktelig kompliserte ut så fikk jeg jaggu testet tålmodigheten min her. Brukte negleteip for å få til den rette tuppen (bare det å feste de i en fin bue var forsåvidt en historie for seg selv), så tok det vel noe sånt som 3 lag for å få den røde lakken dekkende før jeg kunne fjerne teipen og gjøre resten. Så, da jeg endelig var ferdig med resten, klarte jeg å gni utover mikkehodet på ringfingeren og måtte starte på nytt… Men det ble jo tross alt ikke så verst til syvende og sist. Gikk faktisk 2 dager før jeg fikk abstinenser og måtte prøve noe nytt, og det er jo strengt talt ikke så ille til meg å være om dagen.
På instagram heter jeg forresten tonjeped, om noen vil følge meg der. Legger for det meste ut bilder av diverse negledesigns, men det hender innimellom at jeg legger ut andre bilder jeg har tatt.

2 kommentarer til Minnie me

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>