Peacock!

Lite er vel like vakkert som en påfuglfjær. Husker i alle fall at jeg hadde en på rommet mitt da jeg var liten, som jeg pleide å sitte og stirre fascinert på. Å prøve å overføre det til neglene er nok noe verre, men jeg fant ut at jeg måtte prøve.

Tanken var at fjærene skulle gå i forskjellige retninger, men i ettertid synes jeg det egentlig bare ser ut som om alle var skjevt malt på. Ble nok ikke helt fornøyd, så designet ble fjernet dagen etter. Men det var gøy å ha prøvd og det ga meg tanker og idèer til flere påfugldesign.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>