Starry sky

Jeg har siden jul hatt et par No7 lakker liggende mer eller mindre uprøvd, så jeg fant ut at det var på tide å teste litt. Her er No7 Betty blues med OPI Pirouette My Whistle over:

Denne No7 lakken var i grunn en skuffelse. For selv om konsistensen er bra og den dekker på 1-2 lag, så ser den overhodet ikke like bra ut på neglen som i flasken. I flasken ser den nemlig utrolig vakker ut, med små hint av blå shimmer når man har den under lys. På neglen ser den derimot helt svart ut og det blå shimmeret synes ikke overhodet, så da ble det til at jeg «reddet» den med litt glitter. Pirouette my whistle er den fineste/enkleste glitterlakken jeg har og det at den passer til alt av farger gjør at den blir hyppig brukt.
Men selv om jeg synes den pyntet opp Betty Blues, så synes jeg det ble noe endimensjonalt og kjedelig. Løsningen? En blå jelly lakk:


Dette ble virkelig vakkert i virkeligheten! De små glitrene lager dybde og skinner i vakkert sølv/blått når lyset treffer dem. Dette er nok bland mine favoritt-designs jeg har prøvd så langt!

En kommentar til Starry sky

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>