Gold chevron

Høsten begynner nå å komme for alvor, med temperaturernede på nest 0 grader om nettene. Og på et eller annet vis har jeg nesten automatisk strekt meg etter høstlakkene relativt ofte i det siste. Fortsatt i prosessen med å prøve No 7 lakkene mine, var turen kommet til en av mine nye No7 lakker, nemlig blackberry. Her er blackberry swatchet uten noen form for topcoat:


Denne lakken trenger overraskende nok, ettersom den er så mørk, 2-3 lag før den dekker helt. Kosistensen er litt tynn, men fungerer helt greit å jobbe med, og den blir vakker og vampete når man først har fått den opak. Det er et svakt gullskimmer i den som i grunn bare kommer frem om du holder den under kunstig lys, mens den i dagslys blir mer som på bildet over.

Skimmeret i lakken ga meg idèen om å friske den opp litt med et chevron design i gull:Her er det også brukt Seche Vite topcoat, som gir en ekstra glans og i grunnen (sammen med gullakken) fikk frem fargen bedre. Ble det ikke lekkert?
Denne lakken er forresten utgående vare og er på salg i de fleste boots- butikker nå, så om du skal få tak i den bør du nok kjappe deg.

En kommentar til Gold chevron

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>