Tie dye swirls

En negledesign-konkurranse med tema «swirls» på instagram ga meg en idè til å bruke sjansen til å prøve ut tie dye teknikken. For å skape litt spill i effekten så brukte jeg en hvit matt lakk med shimmer i (Depend nr.293) og en mørk og mer opak rødrosa farge (Depend 005). Slik ble da resultatet:

Venstre hånd:

Høyre hånd:

Hendene ble nok litt forskjellige fordi jeg ikke hadde prøvd teknikken før og måtte prøve meg litt frem. Men jeg ble i grunn ganske fornøyd med resultatet, tatt i betraktning at dette var første gangen jeg prøvde meg på dette. Ble en ganske magisk effekt over det hele, eller hva synes dere?

4 kommentarer til Tie dye swirls

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>