Isa Dora Sultan Palace swatch

Her kommer en swatch av Sultan Palace fra IsaDora sin nye høstkolleksjon «Jewels of the orient»:

Ble veldig positivt overrasket da jeg tok denne på neglene. En dyp oransje lakk, med oransje shimmer i, som er super nå på høsten om du ikke absolutt vil gå for de mer vampete høstfargene. Her måtte jeg bruke 3 lag for å unngå VNL (visible nail line), men det kunne sikkert holdt med to litt tykkere lag om man ikke er så nøye, eller ikke har så lange negler.Konsistensen på denne var, som på alle IsaDora lakker jeg har prøvd, veldig god. Den legger seg veldig jevnt og tørker fort.

//This is IsaDora`s Sultan Palace, from their new fall collection » Jewels of the orient». When i put this on my nails I was plesantly suprised! This is a orange polish, with orange shimmer in it, and it is so perfect for fall! If you dare to wear something else than all the vampy and darker fall colors that is. At this picture I have put on 3 layers of polish to get it completely opaque, but you could probably do with 2 layers if you have shorter nails and a less visible nail line. I loved the consistency of this polish, and the drying time was quite short, leaving you with a even and pretty shiny finish.

2 kommentarer til Isa Dora Sultan Palace swatch

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>