Not so bad..!

Det er ikke så ille å være meg på en dag som denne, når jeg har en søt kjæreste som kommer hjemom og har kjøpt med en naturlig kirsebær-leppepomade til meg. Bedre leppepomade har jeg faktisk ikke vært borti. Denne fukter godt uten å føles for klissete på leppene, har en svak duft av kirsebær og gir leppene litt glans og en svak rødfarge. Den består for det meste av kaldpressede oljer, og det at den er laget av naturlige, økologiske, veganske ingredienser er jo ikke å forrakte. Det står også at den er raw, uten at jeg helt vet hvor stor forskjell det utgjør, ettersom man bare har den utenpå leppene. Men det skal vel inn i kroppen det også, bare gjennom huden.

En annen sak som ikke gjør dagen i dag så aller verst er en rimelig simpel, men likevel velsmakende og stor glede: Mandelcookies!
Så nå står disse på benken min og avkjøler seg og dufter godt. Cookiesene er inspirert av denne oppskriften på Hjertemat- bloggen, men jeg har brukt agavesirup, kakaonibs, gojibær, vaniljepulver og laget mitt eget bakepulver med natron og cream of tartar. Litt spent på å smake ja!

Kladden ligger forresten fortsatt og hviler i innboksen, men blir muligens publisert senere.

En kommentar til Not so bad..!

  • Eline sier:

    Så søt kjæresten din var da! Jeg føler aldri at jeg finner en leppepomade som er skikkelig bra. Enten er den for klissete, lukter vondt eller gjør leppene enda tørrere etterpå! Skal ikke være lett, hvertfall ikke nå på vinteren=p
    De kakene så utrolig gode ut! Du har vært flink da =) Håper du har hatt en fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>