Food<3

Formen har ikke vært helt på topp, men helga blir ikke nødvendigvis ille fordet. Har i alle fall spist mye god mat og slappet masse av, så får jeg heller ta det igjen denne uka. Har nemlig vært veldig sliten helt siden jul, så har tatt det med ro og latt døgnrytmen og andre ting gå litt skeis, men nå kjenner jeg at jeg trenger å komme på rett kjøl igjen. Føles bra å leve slik du kjenner kroppen trenger, uten å stresse om hvordan det skal og bør være. Spesielt når kroppen har lyst på dette:

Og denne uka får jeg noe i posten som jeg har hatt lyst på lenge. Hint: Da blir det enda mer goood mat på meg! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>