Endelig dehydrator!

Da jeg gikk i posten i dag ropte jeg hurra inni meg, da jeg så at denne ventet på meg:


Endelig hadde dehydratoren jeg har ventet på kommet! Og etter en hel masse utpakking, lesing av hefte som fulgte med og vasking av utstyr så var det ikke spørsmål om jeg skulle kokkelere litt. Så nå står granola og kokosmakroner med kakao til tørking, og nøtter til bløtlegging i kjøleskapet. Så i morgen blir det forhåpentligvis laging av raw knekkebrød blandt annet og en smak på mitt første forsøk på matlaging i dehydratoren. Gjett om jeg er spent!

En kommentar til Endelig dehydrator!

  • Espen sier:

    GRATULERER :!: :!: :!: javascript:grin(‘:smile:’)

    Hm bløtlegg,,, for senere å dehydrerer? :shock:

    Hehe ;)

    «nam nam». Så godt ut.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>