Pain it black…

Jeg venter egentlig bare på at mørket skal velte inn gjennom dørene og gjøre hjertet og hodet tungt igjen, men den gang ei. Jeg våkner med nytt mot og møter dagen som om all verdens håp stod der og ventet på meg. Gleder meg det jeg kan over alle de små gledene og gjør det med en slik overbevisning at jeg faktisk tror på at det å fortsette fremover kommer til å føre til noe bra. Og jeg må jo ha klart å overbevise meg selv, ellers hadde jo ikke dagene gått så bra som de faktisk gjør nå. Solen hadde ikke vært så vakker, jeg hadde ikke hatt det så bra, mat hadde ikke smakt så godt og kroppen hadde ikke vært så lett.

Nå vil jeg bare få så mye jeg kan ut av denne gode perioden. Bursdagen min er jo rett rundt hjørnet, og det vil jeg egentlig ikke fundere så utrolig mye over, ettersom det kan få ting til å velte begge veier. Nå lever jeg her og nå, og har det så bra som jeg overhodet kan!

En kommentar til Pain it black…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>