Sundays are for making food

Til tross for at jeg egentlig følte mest for å bare legge hodet under dyna og bli der resten av dagen i dag, så klarte jeg på et eller annet vis å ta meg sammen og få noe ut av dagen likevel. Nemlig matlaging! Selv om det var tungt å komme i gang i dag så steg humøret noen hakk da jeg endelig stod på kjøkkenet og skrelte og delte masse frukt som skulle bli til deilig snacks. Så nå har jeg på et eller annet vis en følelse av å ha mestret dagen mer enn forventet.
Og så står jo disse herlighetene i dehydratoren og venter på meg i morgen tidlig:

Da er det kanskje ikke så vanskelig å glede seg litt til å stå opp.

3 kommentarer til Sundays are for making food

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>