Tankepause

Det er rart med det, tanker er fine å skrive ned, for å få ut av hodet og sortere dem, på en eller annen fornuftig måte. Men når det blir for mange tanker om for mange forskjellige ting så hender det rett og slett at de vikler seg inn i hverandre og verken lar seg sorteres eller vikles løs, og slik har det i grunn vært i det siste. Det har skjedd gode ting, men det har også skjedd ikke fullt så gode ting, som har fått meg til å tenke. Man har rett og slett ingen kontroll over hva som hender en her i livet, men det man har en viss kontroll over er hva man gjør med det og hvordan man takler det.  Og sist men ikke minst: Det er da det synes hvor viktig det er at man ser hverandre, og er der for ens medmennesker. Jeg har ikke verdens største familie, men jeg har en familie og jeg har mennesker som etter hvert har blitt som familie for meg; og jeg håper virkelig av hele mitt hjerte at hver eneste en av dem vet at jeg er her for dem samme hvilken storm som måtte komme.

Til tross for at disse tankene kanskje ble alvorstunge, så minner de en jo faktisk om noe av det gode her i verden: At vi har hverandre. Noe som minner meg på noe av det gode som har skjedd siden sist.

Jeg kom meg faktisk på bursdagsbesøk til min kjære bestemor. Hadde nok ikke så mye tro på at jeg skulle få det til i forkant, men jeg tok sats og hoppet inn i det, og det gikk faktisk ganske bra. Er så godt å klare å trosse angsten og få vært rundt dem jeg bryr meg om! Håper virkelig jeg får til mer og mer av det i fremtiden.

2 kommentarer til Tankepause

  • Lajla sagøy sier:

    :smile: Hei Tonje . Det var koselig å høre at du hadde vært på bursdagen til tante Lilli . Det satte de nok pris på . Vi trenger alle hverandre derfor må vi ikke glemme å vise hvor vi setter pris på de vi er glade i. Forresten et koselig bilde av dere . Vi er i Spania på lang tidsferie hvor jeg får basseng trening til fysioterapeaut 2 ganger i uka. Vi har hatt det kaldt i 14dager , men nå er varmen kommet tilbake. Ha det godt Tonja Håper du en dag kommer ut av den onde angsten du bærer på . Hils din gode venn og kjæreste fra oss . GOD KLEM og varme tanker . GLA I DÆ !!!! <3

  • deveny sier:

    :grin:
    Jeg har ikke vært inne på bloggen din på en stund. Den er blitt kjempe fin. Trist å høre om dine nyheter, men ta vare på deg selv.
    Den matbloggen din nedenfor var virkelig flott….klemz Deveny :-)))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>