Blanke ark og nye begynnelser!

I dag tok jeg steget og dro til legen for å få hjelp for både angsten og denne veldige slappheten min. Jeg tok et steg både for min egen skyld, og for å kunne være der for de rundt meg og denne gangen følte jeg faktisk at jeg ble hørt! Jeg hadde på forhånd klart å innstille meg på å gjøre det som var best for meg og mine behov, men ble overrasket over å endelig føle at det jeg ønsket faktisk ble hørt og tatt tak i. Med tanke på at jeg har vært nervøs i så mange dager så var denne dagen en enorm lettelse, og nå er jeg egentlig bare veldig fornøyd og sitter igjen med nytt pågangsmot.

Nå er det både tatt blodprøver for å sjekke stoffskiftet mitt med tanke på slappheten, og jeg har fått noen angstdempende medisiner som jeg skal gå på i en måned, i tillegg til en «grønn resept» på ting jeg selv skal gjøre for å holde meg i aktivitet. Jeg turte nemlig å si fra om at jeg må få en skriftlig beskjed av legen om nøyaktig hvilke mål jeg har og hva jeg skal foreta meg selv, så jeg kanskje ikke må tvile og bli så ambivalent når jeg først er på egen hånd. Nå har jeg noe konkret å forholde meg til og strekke meg etter, så blir det opp til meg selv hvordan jeg får det til frem til oppfølgingstimen.
Er veldig spent på hvordan dette kommer til å fungere med medisinene, ettersom jeg aldri har tatt noe for angsten før.  Er jo tross alt ikke bare bare for en som har villet klare seg helt på egen hånd å få servert hele 100 tabletter, med plan om å ta 2-3 per dag hver eneste dag.  Men dette skulle visstnok ikke være sløvende eller vanedannende tabletter i det hele tatt, så da går jeg inn i det med friskt mot.


For min nye start sørget jeg også for å kjøpe meg en fin ny notatbok (laget av 100% resirkulert materiale) for å skrive opp det jeg gjør til daglig (som en motivasjon). Hittil har det blitt gjort på lapper og post-its og skapt et salig rot, så det blir bra med en ryddig, ny start med blanke ark! Ironisk nok kommer denne nye starten samtidig som det er et år siden jeg startet mitt nye kosthold, som har hjulpet meg et stykke på veien. Det skjedde faktisk den 1. April 2011, så det er bare en dags forskjell..! Skjebnens ironi er ganske utrolig av og til.

Nå håper jeg bare dette også fører meg i riktig retning!

2 kommentarer til Blanke ark og nye begynnelser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>