Operasjon Tonje vs. angst

At jeg sovnet av etter jeg hadde tatt medisinen klokka 21 i går og deretter våknet hver eneste time i hele natt var ingen hindring. Da jeg våknet klokka 07:30  og så at verden igjen var hvit og at snøen fortsatt lavet ned ble det veldig klart hva planen var. Jeg bare måtte ut i det herlige været! Så etter litt overtaling og for/mot tenking med angsten så var det bare å klæsje på litt mascara, pakke seg godt inn og dytte musikk inn i ørene. Og før klokken 8 var jeg utenfør døra..! Jeg kjente nok at angsten hadde lyst til å smyge seg innpå et par ganger, sleip som den er, men jeg skrudde opp musikken og så på all den fine snøen som dekte landskapet rundt meg. Ja, jeg klarte faktisk å kose meg en del! Og jeg kan skrive under på at det var ikke mange menneskene som hadde gjort det samme ennå, for ute var det ingen andre spor å se enn mine egne.

Og det var kanskje like greit, for jeg dro ut som Tonje med en del angst, og kom hjem som den fryktløse snømannen:

Beklager den ekstremt dårlige kvaliteten på det siste bildet, det gjør vondt i mine øyne også. Men jeg ville ikke pine min stakkars Canon mer enn nødvendig, så da ble det iPhonegjørme istedet. På et eller annet vis måtte det jo dokumenteres at jeg faktisk slo knockout på angsten i dag og gikk tur i 45 minutter, helt alene. Da er det vel lov å være over gjennomsnittet (les: plagsomt) stolt!?

7 kommentarer til Operasjon Tonje vs. angst

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>