Disconnected

Tilbakesteg, men jeg har ikke falt over ende ennå…

De siste dagene har formen vært dårlig, så slutten av påsken ble i grunnen mest bare brukt til å være slapp og frustrert over å ikke få til å gjøre mer. Jeg hadde jo endelig blitt vandt til at ståpåviljen jobbet i takt med evnene og gjorde det mulig å gå turer og være sosial. Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste som har hatt noen dager fri. Når man ikke er helt pigg så er det heldigvis ikke så ille å kunne bruke tiden på hverandre og koble av med play station og film/serier.
Men nå som hverdagen inntar alle og ting blir som normalt igjen så har jeg jo også et lite håp om at jeg kan begynne å føle meg bedre igjen. Selv om jeg kanskje skjønner at det kan ta litt tid. Med det sagt så ser det ut til at blodprøvene som ble tatt hos legen sist jeg var der kanskje kan si litt om hvorfor jeg har vært i så dårlig form, men det må visst tas flere prøver før jeg vet det sikkert. Usikker på om tålmodigheten min strekker til, eller om jeg skal bestille en time før min tidligere avtalte oppfølgingstime om et par uker. Vil bare ha klare svar og begynne på en form for behandling sånn at jeg kan få en litt enklere hverdag igjen.

5 kommentarer til Disconnected

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>