Let the sun shine

I det siste så har nattesøvnen, evnen til å få til noe som helst og formen generelt vært heller laber. Men etter å faktisk ha sovet 6 timer i natt, for første gang på lenge, så våknet jeg opp til et kokvarmt soverom. Og da jeg så ut vinduet, så jeg dette:

Årets første vakre sommerfugl hadde bestemt seg for at nå var det på tid å komme ut og vise seg frem, så da måtte jeg jo lytte. Dermed ble det til å fikse opp ute på terassen og sette seg ute i det ikke så alt for varme, men solfylte været. Og jeg må si det, til tross for at den store varmen ikke har kommet ennå, så var det deilig å sitte ute i sola og spise spekemat og bare ha det bra. Her skal jeg kose meg i sommer!

Krysser fingre og tær for at jeg får noen timers søvn i natt også, og at formen blir bedre og bedre fremover. Jeg har nemlig, etter å ha prøvd pappas briller, funnet ut at jeg tydeligvis ikke har så godt syn som jeg hardnakket har påstått. Det kunne med andre ord ha vært en fordel å faktisk få testet synet mitt, slik at jeg kan bli med i brilleslangeklubben og kanskje ikke ha så vondt i øynene og hodet stadig vekk. Hvem vet, kanskje gjør det også noe for leamusen jeg har hatt i øyet i snart to måneder (!!) nå? Nok en ting er ført på listen «fikse Tonje» med andre ord, så det er vel på tide å få krysset av noe mer snart.

4 kommentarer til Let the sun shine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>