Bruised, trying not to break

Det slår meg at det å skulle bli behandlet for sykdom når man har angst, krever omtrent like mye av deg som sykdommen alene… Om ikke mer. Og bare tanken på at jeg skal til legen på Fredag har gjort nervene mine overfølsomme, tydelige og såre. Mestringsteknikker er bare forordet om jeg skal begynne å beskrive hvordan jeg kommer meg gjennom sånne dager. Og uansett hvor mye jeg prøver å gå i meg selv og vri på følelsene, ignorere dem, dyrke dem eller rett og slett bare være sint på at jeg føler så mye så kommer det til et punkt hvor det bare må si stopp.
I dag er jeg helt kjørt i grøfta i både kropp og sinn, men jeg kan ikke tillate meg å nå det punktet ennå. Det er enda et par dager igjen og jeg må bare holde ut frem til da så jeg kan få snakket med legen om tingenes tilstand, tatt flere blodprøver og få enda en oppfølgingstime å grue meg til. Det føles som om ting går i sakte film samtidig som tiden løper fra meg mens jeg sitter her og er syk og får minimalt ut av livet. Trenger jeg i det hele tatt å påpeke at det er enormt vondt å føle på? Ikke får jeg gjort noe mer med det per nå heller. Jeg må bare være tålmodig og håpe på at løsningen kommer for en dag.

Jeg håper at det ikke bare er meg som er svak og at mennesker flest kan skjønne at det kan være vanskelig å se lyst på ting etter å ha hatt det slik i noen år. På et vis føler jeg at jeg nesten må beklage meg for all klaginga jeg skribler ned og heller ut over verden… Men i dag er min verden bare tåkete og tung å leve i, så det får bli en annen gang, når ting er litt tydeligere.

2 kommentarer til Bruised, trying not to break

  • Susanne sier:

    Med all den sykdom og motgang som du opplever er det din fulle rett å klage litt! Håper du har en flink fastlege som tar tak i ting og hjelper deg videre. Og hvis ikke; bytt! Gjerne flere ganger til du finner en som duger… Det har jeg gjort, og har endelig funnet en som tar problemene mine på alvor.

    Lykke til på fredag, dette går fint :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>