Nail polish

Neglelakk har lenge vært mitt tidsfordriv, for å få utløp for litt kreativitet og hvile hodet litt. I går fant jeg derfor ut at det virkelig var på tide å få ryddet opp i neglelakkene jeg har samlet opp i løpet av noen år, ettersom mange av de var helt uttørket eller seigere enn tyggis. Etter endt opprydning, hvor flere havnet i søpla, hadde jeg «bare» 33 stykk igjen.


Mange vil vel kanskje si at det er mer enn nok, men etter å ha sett de nye, friske sommerfargene til Isa Dora, så måtte jeg jo bare ha 3 til!

Så nå må jeg smile litt hver gang jeg ser på hendene mine. Rart med det, hvordan små ting kan gjøre dagen litt bedre. Så skal det jo også nevnes at jeg bare venter på en paypal-overføring, før jeg skal bestille hele 60(!) art-neglelakker fra ebay til den nette sum av 176 kroner, hvor frakt på 55 kommer i tillegg. DET er ikke ille! Så da blir det en del øving på rette linjer ol. med venstre hånd tenker jeg.

Utover slike trivialiteter som lakking av negler, så er det i grunn liten forandring i hverdagen. Er stadig veldig slapp og sliten og merker enda ikke mye til medisinen jeg bruker for lavt stoffskifte, men må vel bare være tålmodig i og med at 7-8 uker ikke er så mye i den sammenhengen. Dermed blir det mye små tidsfordriv, når jeg har energien til det om dagen, som lakking av negler, tv-serier og redigering av nye og gamle bilder. Når man får en hverdag som blir så begrenset av sykdom, så blir man nemlig veldig bevisst på å virkelig BRUKE de gode dagene og da tar jeg ofte mye bilder, uavhengig av hva annet jeg gjør, som jeg kan sitte og fikse på når jeg ikke har energien til annet. Så har jeg i alle fall noe å drive med som handler om mitt eget liv og ikke fiktive karakterer i en verden som ikke finnes.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>