The good things

Det er vanskelige dager for tiden og det har blitt skrevet en del innlegg som bare har blitt liggende som kladd fordi jeg føler at jeg bare skriver det samme om igjen og ikke får frem noe konstruktivt. Det finnes derimot også lyspunkter, selv om jeg er slapp og ikke i form på grunn av lavt stoffskifte. Og noe av det er å handle på nettet og få ting rett hjem i postkassen! Så nå er matskapet fylt godt opp med mat fra Iherb (hvis du bruker koden TOF705, får du $5 rabatt på første bestilling herfra) og Gojiking.

I tillegg har jeg blitt bestekompis med E-Bay, og bestilt meg en hel masse neglelakker, så jeg har noe å drive med på de ikke fullt så gode dagene. Og det var en lykkelig Tonje som våget seg ut i postkassen for noen dager siden og fant en pakke med 60 art neglelakker der, så da har det blitt litt av det de siste dagene.

Det går i glade sommerfarger om dagen, sånn bare for å lyse opp hverdagen litt.

11 kommentarer til The good things

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>