Just nail it!

Nå om dagen handler det meste egentlig om å bare få ting gjort. En ting av gangen, en dag av gangen, en time av gangen… Noen ganger et minutt av gangen. Bare sett et ben foran det andre og hold ut litt til, så er det overstått og du kan på et eller annet vis kanskje senke skuldrene. Det har vært så mange legetimer og avtaler de siste ukene (les: mange i et «jeg har sperret meg inne i flere år på grunn av enorm angst»-perspektiv) at jeg aldri i verden hadde maktet det for noen måneder siden. Men siden jeg en eller annen gang i Mars/April tok tak i ting og var ærlig med meg selv om at jeg virkelig trenger det, så har jeg på et eller annet vis funnet en måte å takle det på. En slags «f— deg» holdning til angsten, som når jeg først skal gjøre noe hjelper meg til å bare få det gjort. Det er som oftest overhodet ikke hyggelig, men det blir i alle fall gjort (i alle fall ofte de viktige tingene og avtalene). Så fra å ikke klare å tenke på å dra til legekontoret til å nå ha sittet der time ut og time inn og ventet, tatt blodprøver, bli utredet for stoffskiftet, sydd (ikke noe alvorlig) og faktisk klare å prate med legen og få frem hva som er viktig å få gjort noe med, det er ikke verst spør du meg.

Noe som faktisk har vært hyggelig i det siste, til tross for at angsten og stoffskifteproblemene gjorde det utfordrende, var å ha besøk av «svigerfamilien»! De bor sørpå, så vi får ikke sett dem ofte, men da de var her fikk jeg truffet dem 2 av 3 dager og det var kjempekoselig. Det er sånne ting som faktisk føles godt å klare å gjøre til tross for vanskelighetene som følger med.

Ellers består hverdagen fortsatt mye av tidsfordriv og da er selvsagt neglepynting fortsatt høyt på menyen. De stakkars neglene mine får nok gjennomgå noe i løpet av en måned, men jeg måå jo bare, for jeg har jo ingen andre negler å prøve meg på. Ja, jeg har faktisk spurt kjæresten om jeg kunne teste noe på han, men det ble ikke så godt mottatt.  Noe har jeg da likevel fått prøvd ut:

Dette ble oppsummeringsinnlegg bigtime, men sånn blir det vel gjerne når jeg ikke får meg til å sette meg ned og faktisk føle på ting og formulere det til ord. Og jeg vet ikke om dere som kikker innom her innimellom er intressert i å bli oversvømt av min neglelakkmani, selv om det er en viss fare for at det kan bli en del av det uansett.

3 kommentarer til Just nail it!

 • Stilig <3

 • Anne-Grethe Burud sier:

  Hei!

  :smile: Flink du Tonje, Stå på videre… :smile: Det må da være noen som vil sitte modell for deg, jeg skulle gjerne gjort det, men litt langt å reise… :cry: Jeg skal gå på nailkurs til høsten, gleder meg! :smile: Hils Kristoffer og ta godt vare på deg selv – du er superflink! Klem fra Anne-Grethe

  • Tonje sier:

   Tusen, tusen takk! Hehe, ja det blir litt langt det ja;)
   Oj, så gøy da! Det hadde vært noe det:) Skal hilse så mye tilbake. Klem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>