Måtte sommeren vare…

Ja, for jeg trives faktisk ute i hagen i det fine været om dagen… Og når sant skal sies så er jeg ikke mye ute annet enn når jeg er i hagen og rundt omkring der, så det er noe som har blitt verdifullt for meg. En måte å trosse angsten litt, men likevel klare å kose meg fordi angsten som regel ikke er så sterk så lenge jeg er hjemme eller i nærheten. Kan jo ikke nekte for at det er litt deilig å sitte i den varme sola med en iskald bærsmoothie og en god bok.


Og om sommeren så skulle ta slutt alt for snart, så skal jeg nok tviholde på mine kjære sommerfarger på neglene enn så lenge. ER ikke disse fargene fra Isa Dora sin sommerkolleksjon herlige!?

En kommentar til Måtte sommeren vare…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>