Vintage flowers


Ocean Drive fra Isa Dora (den blå/turkise) er så herlig! Dekker på 2 lag og har en så sommerlig og klar farge, uten at den er for knall om man er sær på det. Angrer allerede på at jeg ikke bare kjøpte to da den først var i butikkene, for denne kommer jeg til å lengte etter når den snart er tom. Glansen på top-coaten ødelegger litt for dette designet på bildet, men i virkeligheten var det slett ikke så ille. Og et lag med seche vite er et must, spesielt på designs med flere lag.
Dette bildet ble vel tatt for rundt 3 uker siden, og det er gøy å se hvor mye jeg allerede har lært siden da, når det kommer til å holde neglelakken unna neglebåndene. Og for den del hvor mye bedre neglene ser ut også etter en cleanup av kantene og huden rundt neglen. Kommer nok til å poste noen nyere bilder i løpet av de kommende dagene. Hekta much?

3 kommentarer til Vintage flowers

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>